Domstad Toastmasters

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Domstad Toastmasters

Voertaal Nederlands
Clubdagen iedere 1e, 3e, en 5e maandag van de maand
Tijden van 19.15 tot 21:30
Locatie

Florin Utrecht (bovenste verdieping) Nobelstraat 2-4 3512 EN Utrecht

TM Site EasySpeak
Social Media

Domstad Toastmasters is de Nederlandstalige Toastmasters vereniging in Utrecht. Bij ons leer je spreken. In het openbaar of voor een select publiek.

Methode

Ben je een beginnend spreker of heb je al enige ervaring? Hier ben je aan het juiste adres om je vaardigheden vanaf de basis op te bouwen of verder te ontwikkelen. Wij bieden een veilige omgeving waar je stap voor stap leert hoe je moet speechen. Wij gebruiken de Engelstalige leermethode Pathways van Toastmasters International.

Elke speech wordt geëvalueerd. Je krijgt van ervaren clubleden terugkoppeling over de opbouw van je speech, je taalgebruik, je stemvariatie, je bewegingen en nog tal van andere zaken. Niet tegelijkertijd, maar zorgvuldig uitgespreid over meerdere projecten.

Nederlandstalig

De meeste Toastmasters clubs zijn Engelstalig. Het is natuurlijk leuk om voor een internationaal publiek te spreken. Maar het is voor veel mensen ook een extra drempel. Daarom zijn onze avonden in het Nederlands. Wij bieden je de ruimte om je te concentreren op de techniek van het leren spreken. Engels kan altijd nog.

Napraten

Wij zijn een Nederlandse vereniging en hebben een eigen invulling gegeven aan het Toastmasters concept. Je zult je daarom bij ons snel thuis voelen. Wij houden het gezellig. Na afloop van het officiële gedeelte kun je ontspannen verder spreken of evalueren aan de bar.

Nieuwsgierig?

Kom eens een keer langs als gast en ervaar hoe een avond er uit ziet. Elke clubavond is een belevenis die je een keer moet hebben meegemaakt. Hieronder lees je hoe je met ons in contact komt.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.