Het Sprekersgilde

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Het Sprekersgilde

Voertaal Nederlands
Clubdagen iedere 1e en 3e dinsdag van de maand
Tijden van 20:00 tot 22:00
Locatie

Cantina Vocaal De Wittenstraat 43 1052 AL Amsterdam

TM Site EasySpeak
Social Media

Voor serieus werken aan je communicatie in een inspirerende, prettige omgeving in hartje Amsterdam ben je bij het Sprekersgilde aan het juiste adres. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten krijg je volop gelegenheid om te oefenen met spreken, evalueren en improviseren voor de groep. De diversiteit aan leden, vanuit allerlei leeftijden en beroepen, biedt een mooi klankbord voor het toetsen van je vorderingen.‘De weg naar communicatief meesterschap’

Het Sprekersgilde staat voor stapsgewijs, consequent werken aan presentatie, spreekvaardigheid en leiderschapskwaliteiten volgens het Toastmasters-concept. Een vriendelijke, ontspannen sfeer, constructieve feedback en gezellig naborrelen staan daarbij hoog in het vaandel.

De club biedt méér dan het Toastmasters programma alleen. Regelmatig worden er workshops georganiseerd, waarbij nieuwe dimensies van spreekvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling worden verkend. Tijdens de clubwedstrijden krijg je de kans om op een heus theaterpodium je spreekvaardigheid te etaleren.

Laat je inspireren en bekijk onze vlog om een indruk te krijgen hoe onze clubavond verloopt!

Kom eens langs als gast en maak geheel vrijblijvend een clubavond bij Het Sprekersgilde mee. Iedere eerste en derde dinsdag van de maand kun je rekenen op een warm welkom!

For this Dutch language club’s page, no English translation is available.