The Hague University Toastmasters

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

The Hague University Toastmasters

Voertaal Engels
Clubdagen iedere woensdag van de maand
Tijden vanaf 18:45
Locatie

De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Route >>

TM Site EasySpeak
Social Media

Wilt u uw spreek- en leiderschapsvaardigheden verbeteren? Met zelfvertrouwen spreken? Uw carrière een boost geven? 

Bij ons bent u op de juiste plek. Sinds 1924 heeft Toastmasters International wereldwijd meer dan 4 miljoen mensen geholpen om zelfverzekerde sprekers en leiders te worden.

Toastmasters International is één van de grootste organisaties voor communicatie- en leiderschapsontwikkeling, met meer dan 345.000 leden in meer dan 15.900 clubs in 142 landen. Een uitgebreid netwerk van clubs staat klaar om u te ondersteunen door een beproefd learn-by-doing-programma.

Toastmasters geeft u de vaardigheden en het vertrouwen zodat u in elke situatie effectief kunt spreken. Of u nou een werkt, studeert, met pensioen bent of met de kinderen thuis: Toastmasters is de meest efficiënte, plezierige en betaalbare manier om uw communicatievaardigheden te ontwikkelen.

U leert bij Toastmasters:

  • om uw ideeën effectief de formuleren en over te brengen
  • om tijdens een presentatie vertrouwen en overtuigingskracht uit te stralen
  • om de communicatie met anderen te verbeteren.

U kunt vandaag nog starten. Word de spreker en leider die u wilt zijn. Niemand wordt als een zelfverzekerde, charismatische leider geboren – daarvoor is vooral veel oefenen belangrijk.

In Toastmasters kunt u ook leren om evenementen te organiseren, efficiënt te vergaderen, anderen te motiveren en te ondersteunen. Zet uw eigen doelen: Leer onderhandelen! Leer anderen te inspireren!

Bezoek onze volgende bijeenkomst – gasten zijn van harte welkom.

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.