Toastmasters Eindhoven

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Toastmasters Eindhoven

Voertaal Nederlands
Clubdagen iedere even week op de maandag
Tijden van 20.15 tot 22:15
Locatie

De Boerderij
High Tech Campus 61
5656 AE Eindhoven

TM Site EasySpeak
Social Media

Je bent van harte welkom bij Toastmasters Eindhoven: een Nederlandstalige club met gemiddeld dertig actieve leden.

Wat biedt de Eindhovense club jou?

Toastmasters Eindhoven biedt jou een veilige leeromgeving waarin jij je stap voor stap kunt ontwikkelen in jouw communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Zoals elke Toastmasters club hanteert Eindhoven de Toastmasters-methodiek: Bijeenkomsten volgens een vaste structuur, duidelijke werkboeken, telkens weer verschillende vaardigheden ontwikkelen en elkaar helpen. Alle ingrediënten om het Toastmasters programma met plezier en succes te doorlopen, zijn aanwezig.

Leren door te doen

Het mooie van de Toastmasters-methodiek: Je leert door te doen. Daarbij bepaal jij zelf wat je wilt leren en in welk tempo. De ervaren clubleden begeleiden de beginners. Door het samen te doen is het makkelijker en leuker. Bij Toastmasters Eindhoven krijgen nieuwe leden een mentor die kan ondersteunen in het persoonlijke leerproces.

Inspiratie en netwerken

Er is meer: Door deelname aan de club leer je veel nieuwe mensen kennen met uiteenlopende interesses en achtergronden. Je luistert naar hun verhalen en ziet ook hun ontwikkeling. Dat kan een belangrijke inspiratiebron voor je zijn.

Lid worden?

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je lid worden. Iedereen heeft baat bij Toastmasters; zowel beginnende als gevorderde sprekers. Je moet de Engelse taal voldoende beheersen om de materie te begrijpen. De werkboeken komen namelijk uit Amerika.

Woon vrijblijvend een avond bij

Ervaar zelf de ongedwongen en veilige sfeer van Toastmasters Eindhoven. Je bent van harte uitgenodigd een avond bij te wonen. Het is geheel vrijblijvend. Gebruik het contactformulier om je komst door te geven of om een andere vraag te stellen.

Wil je ons ontmoeten? Je vindt ons hier:

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.