Toastmasters of The Hague

Mededeling
Vanwege de corona-virus situatie zijn veel bijeenkomsten online gehouden. Clubs die nu de overgang maken terug naar bijeenkomsten op locatie krijgen te maken met de 1.5 m regel en een limiet op het aantal mensen in de ruimte. Neem contact op met de club voordat u besluit naar één van onze bijeenkomsten te komen. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Notice
Due to the corona situation, many meetings have been taken online. Now that clubs are returning to meetings on location they have to deal with the 1.5 m rule and a limit on the number of people that are allowed in the room. Please make sure to contact the club before you decide to attend one of our meetings to make sure you will not find yourself standing in front of a closed door.

Toastmasters of The Hague

Voertaal Engels
Clubdagen iedere 1e, 3e, én laatste donderdag van de maand
Tijden van 19.45 tot 21:45
Locatie

Christus Triumfatorkerk Juliana van Stolberglaan 154 2595 CL Den Haag

TM Site EasySpeak
Social Media

Toastmasters van Den Haag – Een levendige mix van expats en locals

Welkom bij Toastmasters of The Hague!

Wil je leren spreken in het openbaar? Wil je je leiderschapsvaardigheden verbeteren? Podiumvrees overwinnen en voor een publiek spreken? Bezoek dan onze club!

Onze missie is om een ​​wederzijds ondersteunende en positieve leeromgeving te bieden waarin elk lid de gelegenheid krijgt om hun mondelinge communicatie en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, en om zo zelfvertrouwen en persoonlijke groei te bevorderen.

We maken deel uit van het internationale Toastmasters-netwerk en gebruiken de vastgestelde en succesvolle richtlijnen en materialen van Toastmasters International voor onze vergaderingen.

Desalniettemin heeft elke club haar eigen persoonlijkheid – bij Toastmasters of The Hague staan persoonlijke groei, ontwikkeling, vriendschap en plezier hoog in het vaandel. Ons doel is dat alle leden en gasten worden aangemoedigd actief deel te nemen en iets te leren ELKE keer dat ze onze bijeenkomsten bijwonen.

Onze club kan bogen op een levendige mix van mannen en vrouwen, expats en locals, van alle leeftijden en achtergronden.

De eerste stap om mee te doen is ons bezoeken; bezoekers zijn altijd welkom bij elke vergadering en u kunt vrijblijvend één of meerdere bijeenkomsten bijwonen om het Toastmasters-programma in actie te zien.

Kom mee op één van onze bijeenkomsten en doe met ons mee!

    Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht.