Lid Worden

Lid Worden

Lid Worden

U kunt zich aansluiten bij Toastmasters door lid te worden van een club. Het beste kunt u daarvoor eerst één of enkele clubs bezoeken. Zo krijgt u een beeld wat Toastmasters u kan bieden en welke club het beste bij u past.

Door lid te worden van Toastmasters neemt u een belangrijk besluit, dat ook toewijding van u vraagt. Om het meeste profijt te hebben van Toastmasters moet u zich daarvoor willen en kunnen inzetten.

Anderen zullen ook op u rekenen voor hun ontwikkeling. U zult met uw bijdrage en inzet andere leden ondersteunen en helpen, zoals zij u ondersteunen en helpen. Het zijn de leden die elkaar inspireren, motiveren en coachen.

Toastmasters is een non-profitorganisatie en maakt geen gebruik van dure trainers.

Het lidmaatschap van Toastmasters heeft voor veel geringere kosten dan de meeste commerciële trainingen. Een gewone presentatietraining van enkele dagen kost vaak enkele duizenden euro’s.

Lidmaatschap van een Toastmasterclub kost u hoogstens een paar honderd euro. Bovendien, als u lid wordt van een Toastmastersclub, bent u automatisch lid van Toastmasters International. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van de vele gratis materialen en ook heeft u toegang tot de webshop van Toastmasters International.

U ontvangt het gratis maandblad van Toastmasters en twee handboeken: Competent Communication en Competent Leadership.

Bezoek één van de clubs, en vraag u aan iemand van het bestuur hoe u lid kunt worden. U kunt op een hartelijke ontvangst rekenen. Misschien is het uw belangrijkste besluit dit jaar!