Ook Voor U

Ook Voor U

De plek om uzelf of uw medewerkers te ontwikkelen en te groeien – persoonlijk en professioneel

Ook voor u

Wanneer u lid wordt van Toastmasters, sluit u zich aan bij een internationaal netwerk van mensen die op clubbijeenkomsten leren door te doen. Of u nu een leidinggevende bent of een thuiswerkende ouder, nog studeert of ZZP-er of vrijwilliger bent, bij Toastmasters kunt u uzelf verbeteren en vaardigheden opbouwen om u beter uit te drukken in allerlei situaties.

Er gaat voor u een wereld aan nieuwe mogelijkheden open: het geven van betere presentaties op uw werk; deelnemen aan en ook leiden van vergaderingen; met meer zelfvertrouwen; vlotter voor de vuist weg spreken. Zelfs de een-op-een interactie met familie, vrienden en collega’s zal verbeteren en positiever verlopen.

Zelfontplooiing

U wilt u zelf ontplooien en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen. Dat kan zijn voor uw werk, of daarbuiten. Iedereen bij Toastmasters heeft dit doel.

Toastmasters biedt de vaardigheden te ontwikkelen en ontdekken die u helpen om te slagen in het leven. Denk hierbij aan communicatieve vaardigheden, presentatie vaardigheden,  leidinggeven, interpersoonlijke vaardigheden, time-management vaardigheden, meer zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en een betere emotionele intelligentie.

Bedrijven

Het Toastmasters concept is bij uitstek waardevol voor bedrijven. In de hele wereld hebben bedrijven sterke mensen nodig die goed kunnen leiden en communiceren om lokaal, nationaal en internationaal succesvol te zijn. Toastmasters biedt een betaalbaar, effectief, motiverend  en consistent programma om de werknemers van uw bedrijf te helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden.

Met Toastmasters kunt u:

  • een grote pool van potentiële leidinggevenden ontwikkelen
  • een cultuur creëren gericht op samenwerking en effectieve communicatie
  • uw productiviteit en efficiëntie verbeteren en ook 
  • resultaat en kwaliteit verhogen, en de algehele kwaliteit van het werk binnen uw organisatie versterken

Jonge werknemers

Je droomt er misschien van ooit zelf leiding te geven, of respect af dwingen als je voor een groep staat. Het Toastmasters concept is opgebouwd rond jouw doelen en aspiraties.

Met Toastmasters:

  • leer je praktische technieken om je te helpen je eigen stijl van leidinggeven te vinden
  • zorg je ervoor dat je aanwezigheid en uitstraling respect afdwingt op de werkplek
  • ontdek je eigen unieke stijl van leidinggeven; onderscheid jezelf door te leren hoe leidinggevenden communiceren
  • zorg je zowel binnen als buiten de werkplek voor een dynamisch uitstraling.

Het lid worden van een Engelstalige club is bovendien een uitstekende mogelijkheid je spreekvaardigheid in het Engels te verbeteren.

Senior professionals

Als senior professional heeft u al verschillende fases van uw loopbaan achter de rug.

U draagt belangrijke verantwoordelijkheden. En niet alleen op uw werk, ook maatschappelijk of thuis. Uw omgeving stelt hoge eisen aan u en heeft grote verwachtingen.

Maar misschien bent u zelf niet zo overtuigd van uw zelf, of tevreden met uw situatie. Wellicht overweegt u zelfs een andere baan of heeft u moeite de juiste balans te vinden tussen persoonlijke persoonlijke en professionele leven.

Met het Toastmasters programma leert u  dat leiderschap en communicatie de sleutel vormen tot succes, uw stijl van leidinggeven door middel van effectieve communicatie en uw manier van werken, weerstand te overwinnen tegen verandering en om te gaan met nieuwe situaties en uitstraling te ontwikkelen van zelfvertrouwen en charisma die respect afdwingt.